Mens infans in corpore adultus

plm

Malaezia 2009

Posted by credal on April 5, 2009


Am aflat ceva interesant. David Coulthard, pilotul de teste al echipei Red Bull Racing va pilota bolidul în Constanţa pe bulevardul Mamaia în data de 2 mai.

Am reuşit să văd ultimele 10 minute din calificări. Comentatorii aştia de pe TVR, sunt, hai să nu zic idioţi ca nu-i fumos să-i jicnesc, sunt senili. Ar trebui să iasă-n pula mea la pensie, scuzaţi expresia. Acum zic că Barrichello va fi retrogradat 5 poziţii pentru că a schimbat cutia de viteze, acum se bucură că vor pleca piloţii echipei Brawn de pe primele două poziţii. Credeam că la un moment dat îşi dau seama cât de idioţi sunt, dar nu, tot insistau în prostie. Adică aşteptau să vadă ultimii piloţi ce fac, se interpun între cei doi sau nu.

Despre cursă nu am prea multe să zic pentru ca nu prea am fost atent, eram cu un ochi pe net, cu altul la cursă. Button plecat de pe primul loc a pierdut startul si după un tur era pe 3 în spatele lui Rosberg şi Trulli.

Prin turul 18 au început să se scuture norii de deasupra pistei, dar numai cât să nu zici că stau degeaba. Raikkonen şi-a pus pneuri de ploaie, dar a greşit pentru că până să înceapă ploaia s-au distrus, pneurile de ploaie distrugându-se repede pe pistă uscată.

În turul 31 a început să plouă puternic, piloţii au trecut pe la boxe să-şi pună pneuri pentru ploaie puternică (full wets). A ieşit safety car-ul şi după un tur cursa a fost întreruptă. Nici eu de aici nu mai vedeam nimic pe pistă, ce să mai zic de piloţi. 😀

După multe minute în care se credea că se va relua cursa, s-a hotărât ca să rămână clasamentul din momentul întreruperii. Punctele au fost înjumătăţite pentru că nu s-a parcurs 75% din numărul total de tururi.

Uite aşa Button şi-a mai adăugat o victorie. Nu m-aş fi gândit la aşa ceva anul trecut nici mort, Button părea pierdut de mulţi ani.

mal200901mal200902mal200903

Advertisements

2 Responses to “Malaezia 2009”

  1. TaraSophie said

    Saracu’ Vettel nu a avut noroc nici acum 😦
    (iar in legatura cu comentatorii de la tvr: ai dreptate)

  2. credal said

    parca zicea ca-i place ploaia 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: